2020-07-22 08:15:09• hírek • Szatmár.ro

Augusztus 1-jén lesz a Rally Sprint-bajnokság idei második futama. Már lehet nevezni

július 22 - augusztus 01

Idei második fordulójához érkezett a Román Autóklub (ACR) szatmárnémeti fiókja és a Szatmárnémeti Auto-Karting Rider’s SK által közösen szervezett Rally Sprint-bajnokság.

A tizenöt éves múltra visszatekintő autóverseny-széria idei szezonja a tervezett márciusi dátum helyett végül június 13-án rajtolt el az ACR gyakorlópályán, 35 versenyző részvételével, míg a soron következő második futamot, többszöri halasztást követően augusztus 1-jén szervezik meg, Szatmárnémetiben a Transilvania sugárúton.

Seletye Dávid versenyigazgató a Szatmár.ro-nak elmondta, a futamot a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett, nézők nélkül rendezik meg, viszont azt senkinek nem fogják tudni megtiltani, hogy ha a sugárút menti töltésen sétál, megálljon és szabadon szemlélje a versenyt. Ugyanakkor, ha ez így alakul, bizonyára fel fogják szólítani a bámészkodókat, tartsák be egymás között a biztonságos távolságot.

A futamra bárki bármilyen autóval jelentkezhet, a már megszokott – Junior, Kezdő, Haladó és Nyílt – kategóriák szerint.

Az augusztus 1-jei futamra a nevezés már nyitott, az érdeklődők kizárólag az Auto-Karting Rider’s SK hivatalos internetes oldalán regisztrálhatják magukat, egészen július 30-ig.

Egyéb információkkal kapcsolatban érdeklődni Seletye Dávid versenyigazgatónál lehet a 0744.792.297-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: